Kursstart 2019-10-16 kl 18.30

Kursen behandlar grunderna i ölbryggning från extrakt och innehåller både praktiska och teoretiska moment.

Vi går tillsammans, steg för steg, igenom handgreppen vid framställningen av en bryggd öl. 

Nu kan du anmäla dig  här Anmälan
Vill du veta mer kan du  mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursen är på 12 studietimmar fördelat på 3 träffar och innehåller följande moment: 

 Bryggprocessen i korthet
 Rengöring & desinficering
 Ingredienser
 Utrustning
 Satsbryggning 
 Jäst och jäsning

------------------------------------------
 Tappning
 Ölbryggningens historia  
 Vad säger lagen.

-----------------------------------------
4-6 veckor efter tappning. 

 Ölprovningens grunder
Vi provar ett antal hembryggda öl och äter en bit mat.

 

0
0
0
s2sdefault